Kategorier
Fruktbud

Fruktbud fungerar finfint för dem som arbetar i Stockholm

Fruktbud är något som flera arbetsgivare i Stockholm använder sig av. De är måna om sina anställdas hälsa och vill att de ska kunna äta frukt varje dag.

Tänk dig hur underbart det skulle vara att kunna äta frukt varje dag utan att oroa sig för sin ekonomi. En del företagare gör det möjligt för sina anställda. De har ett fungerande fruktbud som kommer och levererar frukt en gång i veckan eller varje dag om så önskas.

Förvisso kan man tänka att det finns en baktanke med detta. Att ens chefer vill att man ska vara frisk och inte blir sjukskriven. Prestera bättre och vara mer alert på arbetet. Tänker man efter lite inser man nog att en frukt om dagen inte kan göra hela den skillnad som en bättre hälsa innebär.

Fruktbud som fungerar bra i Stockholm

Det finns många pålitliga fruktbud i Stockholm. Det är enkelt att be om en referens och få höra vad de företag som använt sig av deras tjänst tycker. Är du en av de chefer som tycker att gratis frukt är en självklarhet på jobbet är du redan på god väg att skapa en atmosfär som bidrar till bättre stämning på arbetsplatsen.

Då det finns gott om pålitliga fruktbud i Stockholm är det bara att sätta igång. Kanske engagera någon i personalstyrkan för att gemensamt hitta en bra leverantör av frukt. Låta dina anställda ta första steget till att se om sin hälsa och blir engagerade i detta viktiga beslut.